Νέο Miss Sixty κινητό

23 Αυγ.

MSX10 cellphone
Ένα νέο κινητό μας παρουσίασε η εταιρία Miss Sixty τον περασμένο Ιούλιο. Το καινούργιο smartphone της alcatel που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για την εταιρία ρούχων φαίνεται να έχει εντυπωσιακή εμφάνιση. Όμως, είναι απλά ένα όμορφο κινητό ή έχει κάτι παραπάνω να προσφέρει στις γυναίκες;

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά του κινητού περιλαμβάνονται οθόνη 2.4″touch screen, 2.0 Mpixels κάμερα με ζουμ, ενσωματωμένη μνήμη 60ΜΒ και υποδοχή για επιπλέον μνήμη μέχρι 8GB, bluetooth και FM Radio και GPRS. Επιπλέον, έχει δυνατότητα αποθήκευσης μέχρι και 800 επαφών για τις πολυάσχολες από εμάς! Τέλος, μαζί με το κινητό στο πακέτο περιέχονται hands-free ακουστικά και ένα υπέροχο charm για το κινητό σας!

Η αλήθεια είναι ότι το συγκεκριμένο κινητό είναι το απόλυτο glamourous gadget για το χειμώνα (ιδιαιτερα στην άσπρη του έκδοση) , όμως αν επιθυμείτε να αγοράσετε ένα κινητό που να προσφέρει την τελευταία τεχνολογία δεν είναι το ιδανικό. Εμένα αυτό που μου αρέσει είναι ότι η οθόνη ανασηκώνεται από το πλάι για να εμφανιστεί το πληκτρολόγιο κάτι το οποίο δεν είναι πρωτοποριακό για το είδος του (βλέπε για παράδειγμα Nokia N97), όμως προσφέρει μια εναλλακτική και πιο οικονομική λύση.

Αναμένεται να μάθουμε πότε θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα! Πάντως η ιστοσελίδα της εταιρίας Miss Sixty αναφέρει ότι θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο του 2010 στη φοβερή τιμή των 99 ευρώ.

Ένα Σχόλιο to “Νέο Miss Sixty κινητό”

  1. maria 24 Αυγούστου, 2010 στις 12:08 μμ #

    poly omorfo to rozouli!

Σχολιάστε